Lock mówił żeby wyszedł on został żeby coś zrobić (pisze tak tajemniczo żeby ci co nie mają kablówki mieli niespodzianke) W ogóle cały ten odcinek jest nieco dziwny. Ten wątek z Teresą itd...
nie oskarzac mi locka o smierc boona, jak ogladaliscie to wiecie czego lock nie chcial wejsc do samolotu i co mowil boonowi przed upadkiem samolotu !!!
To mój 1 post na forum więc, witam wszystkich bardzo serdecznie .
Co do Locka to myśle, że to wszystko przez jego ojca. Oszukał go itd. Ciężko się chyba z czegoś takiego "otrząsnąć".
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: from island
Wysłany: 2005-12-31, 13:29
Lock jest strasznie ciekawą postacią...Jak Snape Nigdy nie wiadomo czy jest dobry, a może jednak zły... Jak na razie się nie naraża nikomu, ale przy tego typu serialu jak LOST nieczego nie można być pewnym Chociaż wiele rzeczy da się przewidzieć
Ja jak już pisałam - na razie dażę Locka ogromnym zaufaniem - bez niego do dżungli bym nie poszła ;]
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum