I Xav ma rację- Nomos powiedziała, że nawet ten warn był słuszny
Już druga osoba to twierdzi, więc jestem zmuszona zdementowac te pomówienia. Nigdzie i nigdy nie powiedziałam i nie powiem, że uznaje słusznośc tego warna. Jeśli chodzi o ten wpis w boxie (bo pewnie ta wypowiedź została dopasowana do potrzeb takiego stwierdzenia), to nie chciałam wracać do tematu wałkowanego juz dosc długo z mizernym skutkiem, tym bardziej, że...nie ma juz za bardzo z kim, bo moderator moderatorem być przestał-cóż za zbieg okoliczności.
PH3N-x napisał/a:
Bez urazy Choynka, ale skoro miałaś dość "współpracy" z Xavem to mogłaś poprostu zrzec się moderatorstwa i zostać na forum jako zwykły user.
Bez urazy PH, ale nie znasz wielu szczegółów, a nie można choynce zarzucić jednego- ze nie włożyła w to forum wiele serca i że nie próbowała zrobić wszystkiego, żeby z niego nie musieć odchodzić
mr.OTHER napisał/a:
Choynka aż założyła inne forum... z powodu JEDNEGO USERA bo nawet już nie moda. I szkoda, bo to trochę... głupie.
Ale szybciutko poleciałeś i się na to "głupie" forum zalogowałeś, co?
I jeszcze jedno:
mr.OTHER napisał/a:
Chociaż inaczej-jesteś SPRAWIEDLIWy ale też OSTRY. Taki jaki powinien być wg mnie prawdziwy, sumienny mod
Hmm, a to czasem nie Ty byłeś autorem wypowiedzi w boxie, że Xav jak ma dobry humor, to leci jeden warn, a jak zły-to ban? czy coś w ten deseń? Taaa, prawdziwie sumienny mod...
Z przykrością patrzę, jak ten temat mający na celu (ponoć) ratowanie forum Xav zamienił w kolejne bicie piany i klepanie gorzkich żali. Miałam się nie odzywać, bo myślałam, że moze coś konstruktywnego się narodzi, dla tych co zostają, ale...
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Ostatnio zmieniony przez Nomos 2007-02-21, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
żeby była jasność : nie kwestionuje warna, tylko okoliczności jego przyznania
jak sie nie myle to to tak lecialo.. no ale najwidoczniej by co innego czytamy niż Nomos pisze
a co do bicia piany ja tam piany nie bije i nie bilem, dostalem pytanie to na nie odpowiedzialem... wybaczcie mi ze to zrobilem
Obiecuje ze bede grzeczny i nastepnym razem dostosuje swoje wypowiedzi do waszych oczekiwań więc skończmy już ten temat, bo ani on mnie bawi, ani cieszy
a teraz zdecydowanie wrócmy do tematu ożywionego przez PH3N-x.
Ja moze wkleję, bo niekórym jednak czytanie jednorazowe nie wystarcza
Jeśli chodzi o ten wpis w boxie (bo pewnie ta wypowiedź została dopasowana do potrzeb takiego stwierdzenia), to nie chciałam wracać do tematu wałkowanego juz dosc długo z mizernym skutkiem, tym bardziej, że...nie ma juz za bardzo z kim, bo moderator moderatorem być przestał-cóż za zbieg okoliczności.
ale teraz jest tylko MG... a moje typy to tak jak w poście fynny roller: Andrew, El Jacko i dorzuciłbym jeszcze Tetlika. Fynny tez się wydaje dość fajna ale jest tylko 1 dzień. Może przyjdzie na nią czas.
I wlepiłabym jeszcze tu jeden cytat, którego teraz nie mogę znaleźć. Mod, do pilnowania porządku(...) i poprawiania błędów ortograficznych.
Nie żebym się czepiała, ale ( cytat z boxu):
fynny roller napisał/a:
widze, ze macie tu strasznie dużo urzytkowników, którzy się rejestrują i nic nie pisza
Wiec mod raczej z korzystania z worda, lub specjalnej wersji mozilli.
Wiec jak widać, zostaje tylko (z osób które wymieniłes ) ta trójka
Chociaż po wczorajszej "kłótni", niektórzy może juz nie beda chcieli...
Ale szybciutko poleciałeś i się na to "głupie" forum zalogowałeś, co?
I jeszcze jedno:
nie pisałem że to forum jest głupie, tylko że głupi był jej czyn. Chociaż choynka mówiła mi ostatnio że nie tylko z powodu Xava odeszła więc chyba nie mam racji. A zarejestrowalem się bo Allisha przesłała mi ten link z info że TAM BĘDZIOE ROZGRYWAŁO SIĘ RPG a ja się do RPG "zapisałem". Nie wiedziałem, że to jest forum choynki!!! Więc całe to zdanie bym przekreślił
Od kiedy Ne0 i choynka utworzyli własne forum, to to forum swieci pustkami. Może nie warto jest sie użalać nad soba jacy to my biedni i pokrzywdzeni tylko wziąć sie w garść i zrobić cos aby podratowac prawie ze upadłe juz forum. Administratorzy dawno tu nie zaglądali, a zwłaszcza Xtatik. Wiwm, wiem...matura ale to nie powód, zeby zapomniec o forum. Przeciez nie siedza cały dzien nad ksiązkami i nie wkuwają całej jej zawartości. Od czasu do czasu mogliby tu zajrzec. Może jakos rozrelkamowac forum? Bo cos trzeba zrobić, i to koniecznie. Mg jest na forum bardzo czesto, ale właściwie po co? Chcieliśmu jeszcze jednego moderator i tu nawet ten jeden nie jest za bardzo potrzebny.
//Następnym razem uważaj z błędami... Pewnie pisałaś na szybko, ale to i tak Cię nie usprawiedliwia... //MG
Xav jak ma dobry humor, to leci jeden warn, a jak zły-to ban?
wyczuj żart, wyczuj żart...
fynny roller napisał/a:
Chcieliśmu jeszcze jednego moderator i tu nawet ten jeden nie jest za bardzo potrzebny.
No jak bęziemy pisać tyle błędów a jeżeli chcemy aby to forum nie świeciło pustkami, to musimy sie do tego przygotować, wybrać moda. A rzadko tu niektórzy aglądają więc taki konkurs potrwa dłuugo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum