Ne0, może trudno w to uwierzyć, ale modzi to też ludzie, tylko, że mroczni
Tnx, że mnie oświeciłeś, he, he.
@ XavierSS - wiem, że błędy się zdarzają, dlatego pisalem to w żartobliwym tonie z ";-)" na końcu. Pzdr.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-16, 18:56
Właśnie chodzi o to, aby każdego zawstydzić, że nie umie skorzystać z Worda, albo jakiegoś słownika on-line.I Ty myślisz, że modom się chce poprawiać wszystkie błędy ortograficzne??Zastanów się najpierw a potem coś napisz.
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 282 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-01-20, 01:51
Ja teraz chciałam spytać: jeśli w słowie na przykład "róża" napiszemy z powodu szybkości wybijanych na klawiaturze słów "roza" to też liczy się jako błąd ortograficzny?? Bo ja tak często robię, i się boję...
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 17 Dołączył: 11 Sty 2006 Posty: 185 Skąd: oni maja prąd ?
Wysłany: 2007-01-20, 12:06
Paulov napisał/a:
A o curz wam hodzi?? Mnie akurat terz drarznią błendy ortograficzne, ale przecierz nie wszyzcy muszom umieć pisać jak jacyś poloniśći... Mnie terz czasami zdaża się popełnić jakiś błond, ale żeby od razu robić z tego takom afere... Ale przyznam się, że durzo terz się śmieje z błendów innych... Pouczyli by się lepiej ortografji zamiast serfować po tym internecie
A o curz wam hodzi?? Mnie akurat terz drarznią błendy ortograficzne, ale przecierz nie wszyzcy muszom umieć pisać jak jacyś poloniśći... Mnie terz czasami zdaża się popełnić jakiś błond, ale żeby od razu robić z tego takom afere... Ale przyznam się, że durzo terz się śmieje z błendów innych... Pouczyli by się lepiej ortografji zamiast serfować po tym internecie
Cytat:
szkoła Cie wyrzuciła w 1 klasie podstawówki ?
przylĄczam sie do Paulov'a !! masz racje!
_________________ Tokio Hotel - Bill, Tom, Gustav und Georg
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 282 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2007-01-20, 12:16
test napisał/a:
xoxi napisał/a:
Paulov napisał/a:
Cytat:
szkoła Cie wyrzuciła w 1 klasie podstawówki ?
przylonczam sie do Paulov'a !! masz racje!
Jesteście nienormalni... (bez urazy...) Jak można w wieku 19 i 14 lat pisać TAKIE błędy?? Nie wiecie, co to jest słownik? Nie wiecie, co to j. polski?? Bo mi się wydaje, że jednak nie....
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum