A na jakie tematy ta grupa wybrańców (z odpowiednim IQ) mialaby pisać?
Juz parę ciekawych tematów się pojawiło, ale umarły śmiercią naturalną przez głupawe (wybaczcie) wpisy. A tekst o IQ był żartem, jeśli idzie o ścisłość.
Paulov napisał/a:
Czy taka inicjatywa mieściłaby się w kanonach dobrych zachowań...?
Pewnie nie, ale dobre zachowanie jest z nudne i życie zbyt krótkie, by tylko trzymać się konwenansów. Ja wolę wieść ciekawe dysputy...
XavierSS napisał/a:
stworzyc oddzielne podforum z tym ze bylo by paru moderatorow ktorzy kretynskie odpowiedzi by kasowali
A czy ktoś na tym forum ma odpowiednio duża ilość wolnego czasu?
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Ehh przyznam sie sczerze ze marzę o topikach haczących o teologie, fiolzofie, psychologie, ale cudów nie ma, jak powiedziała Nomos to tylko kwestia czasu by zdechły, ajeśli nawet to apetyt na dyskusje odbiera mi wizja postów typu:" taa super", zgadzam się, "oo fajowo", tudzież typu ;" nie zgadzam się" i koniec postu. Zero argumentów przeciw, lub fala bzdurnych przymiotników, które mozna by uznać za inwektywy Kolejna pusta wypowiedź i tyle.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-06, 19:54
Nomos napisał/a:
A czy ktoś na tym forum ma odpowiednio duża ilość wolnego czasu?
w czynie społecznym, ja mam czas (no może w szanownym XLO nie ma go DUŻO, ale ja sobie go robię sama ) jesli propozycja byłaby aktualna to ja mogę w jakiś sposób pomóc, tylko problem powstanie taki: jak przeprowadzić selekcję, żeby ktoś nie pozuł się urażony, że: :"oni tam pisza, a ja nie, w czym oni sa lepsi ode mnie" czego wnioskując z postów niektórych użytkowników można się spodziewać.
Mam z lekka dośc postow typu: "spadaj moge robic co chcę to mój temat" suto ozdobionych bykami ortograficznymi.
Hmm...moze jak sugerował Jot-U ogranicznikeim powinna byc ukończona mityczna osiemnastka. W końcu czm starszy człowiek i merytorycznie i teoretycznie lepiej zna życie, co za tym siłę i wachlarz argumentów ma wiekszy. Oczywiście trafiją sie wyjątki zaróna w ta jak i w przeciwną stronę. Znam nawet jeden no w sumie dwa. Każdy z innego bieguna
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Wysłany: 2006-04-06, 20:18
Tak, ale... już kiedyś na tym forum widziałam dyskusję taką oto:
"hej x dlaczego zmieniasz sobie wiek w profilu, przed chwila miałeś 11 teraz masz 14"
"bo za pierwszym razem mi się pomyliło i już zmieniłem na dobry wiek"
Wpisać sobie w profilu roku urodzenia to nic trudnego mysle, że o dołączeniu do tej grupy mogłyby decydować posty. Jesli czyjes posty są wartościowe to wtedy może zostać dołączony do grupy... Tak tylko sobie dumam
Heheh chesz w komleksy co niektórych wpędzać? Już widzę tą burzę wśród forumowiczów. Ale kazdy kij ma dwa konce, może stał by się cud i co niektórzy zaczęli by się starać
Wysłany: 2006-04-06, 20:33
a może przed ten temat cos się właśnie ruszy i ludzie się dwa razy zastanowią nad postami w.w. "tak zgadzam się" "nie nie zgadzam się" "jesteś głupi, spadaj stąd" etc...
Wysłany: 2006-04-06, 20:40
Nomos napisał/a:
Mam sobie skanować dowód? Po moim trupie Twisted Evil
Ja mogę skanować, dzisiaj odebrałam
Nomos napisał/a:
Ale kto to ma ocenić? Dla każdego inne posty są wartościowe. Dla niektórych pewnie te, że 'coś jest faaajowe'
No oceni specjalna komisja gieri zakładów złożona z hmm admina, modów i kilku innych osób. Tak sobie myslę, że jeśli sprawa miałaby wypalić, to ktos musiałby przejżeć forum, znaleźc osoby, które piszą posty "z ręCAMI i nogami" i ew. kontaktować się z nimi...
Zresztą sama nie wiem
Wysłany: 2006-04-06, 21:18
Na początek za posty o mniejszej bądź wątpliwej wartości można unać takie, które :
- są równoważnikami zdań
- zawierają słowa niecenzuralne bądź obraźliwe dla innych osób
- są lakoniczne co do treści, bez argumentów ( w stylu : nie masz racji, a ja tak )
Na razie tyle przyszło mi do głowy Myślę, że można zrobić mała selekcję, przynajmniej jeżeli chodzi o formę w jakiej posty są pisane. Co do samej treści, nie wiem jak miałoby to wyglądać.
Ponawiam pomysł na wypowiadanie się w postach i strofowanie mniej rozgarniętych osób. Jeśli nikt rozsądny nie będzie brał udziału w dyskusji nic się nie zmieni. Jesli dzieciaki przekonają się, że ni maja podatnego gruntu do ekspresji swoich frustracji i żalów przestaną tutaj zaglądać, a może zastanowią się nad swoimi odpowiedziami.
No wiesz.. jesli dodam trochę rozmycia gaussowskiego, ziarna blony filmwej, ew podeprę je zdjeciem jakiejś Evangeline to czemu nie hihih
Masz photoshopa i nie zawahasz sie go użyć?
choynka napisał/a:
Na początek za posty o mniejszej bądź wątpliwej wartości można unać takie, które :
- są równoważnikami zdań
- zawierają słowa niecenzuralne bądź obraźliwe dla innych osób
- są lakoniczne co do treści, bez argumentów ( w stylu : nie masz racji, a ja tak )
Wypisz, wymaluj-mój styl wypowiedzi
Ale to upominanie...Nie, ja się na to nie piszę. Nie mam zacięcia pedagogicznego, poza tym, próbowałam subtelenie to robić na początku mojego pobytu na forum- bez specjalnych efektów. Bezczelnie tego nie zrobię; nie czuję się na tyle kompetentna i błedy też mi się zdażają.
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum