Mysle ze ten problem jest na tym forum nierozwiazywalny. Jedynie na czym mozemy polegac ,t o to iz mlodzi zrozumieja nasza prosbe na zasadzie zero spamu na forum dla doroslych, powaznych forumowiczow.
Jesli to nie poskutkuje to moze ostrzezenia za spam na tych forach?
comments?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-06, 21:54
XavierSS napisał/a:
Jesli to nie poskutkuje to moze ostrzezenia za spam na tych forach?
Ale to już jest chyba wprowadzone o ile się nie mylę. Z tym że ostrzeżenia są tylko za taki ewidentny SPAM, niezgodność z tematem itd a za posty jednowyrazowe nie. Można to poszerzyć...
Choynka bede szczery szukalem forum o lost to znalazlem, ale tresc tematyczna jest beznadziejna, (spam,spam spam), jest wiele ciekawych , wartych uwagi postow, ale gina w zalewie beznadziei.
Off-topic na naszych forach są zupełnie inne , intelektualne.
zreszta rzuccie okiem na
polski:
eufi.org
lub anglojęzyczny
21vikings.dk
Tamtejsze off-topici sa wyzwaniem dla glowki, a on-topic nie ma spamu..
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-06, 22:00
Ja tez szukalam forum o LOST, znalazłam kilka, na tym jakoś się najlepiej zadomowiłam, ale zarejestrowałam się na wszystkich, zeby móc przejrzeć dyskusje, co dane forum oferuje. Niestety na większości jest jeszcze większy chaos niż u nas
In general fora o lost sa zamieszane a ludzie confused, nic nie wiedza fora maja h***wych adminow a moderatorzy sobie nie radza z dyskusja, zreszta tu tez sobie nie radza z takim zalewem spamu
Wysłany: 2006-04-06, 22:03
XavierSS, czuję podobnie, ale sam fakt tego, że kilka osób myśli podobnie, świadczy o tym, można coś z tym zrobić. Tylko od samych użytkowników będzie zależało od tego jaki kształt to forum przybierze. Głowa do góry
Jedyne co zrobisz tro burzę w szklance wody. poza tym trzeba byc pozbawionym emaptii, by nie zdawać sobie sparwę jak sie "pominięci" poczują i do jakich dantejskich scen dojsć moze w zwiazku z tym Nikt nie chce by go głosno głupcem nazywać
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
na tym polskojezycznym przez ciebie podanym widziałm o Lost temacik Niestety topiku typu "twarze nasze" nie zauważyłam Acjha i coś mi migneło wiedźminie rpg. Heh ciekawe. na oku yardesa bazujecie??
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Ja bylem mistrzem w wiedzminie, a pykalem w AD&D a najwiecej w warhammera,
ahh te czasy, ziolo, swiece, znaki satanistyczne na scianach dla klimatu, miecze, kominek, muza....
Ktoś napisał już że w sumie taki problem jest nierozwiązywalny i chyba niestety ma rację. Z drugiej strony nie zawsze młodsi użytkownicy muszą pisać głupie posty chociaż sporo takich się już tutaj zdażyło (głupich postów) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum