Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-07, 11:19
Ok, podsumowując dotychczasową dyskusję :
- Nic nie róbmy , bo nic zrobić się nie da
- Założyć nowe forum
- Założyć podforum
- Zaostrzyć kary za spam
To tyle, komuś coś jeszcze przychodzi do głowy?
Allisha, napisałaś o braku empatii, nie wiem czy to do mnie czy ogólnie? Jeśli do mnie to nie rozumiem zarzutu (o ile oczywiście to zarzut?). Nie będę się powtarzać, ale w skrócie chodziło mi o to, że poziom forum zależy od użytkowników. Nie da się prowadzić dyskusji na wysokim poziomie w gąszczu dziecinnych postów. Albo jedno, albo drugie. Jeśli propozycja wprowadzenie większego rygoru jest brakiem empatii, to czym w takim układzie jest stworzenie podforum dla wybrańców ? Ponadto nie chodziło nie pomijanie kogokolwiek, a już na pewno nie nazywanie kogoś głupcem.
Myślę, że problem o którym tutaj mówimy dotyczy nie tylko tego forum. Pytanie czy chcemy i czy możemy coś z tym zrobić. Ok. ja już się w tym temacie nagadałam Liczę po cichu, że jednak coś da się da się zrobić.
Choynka w ogole nie zrozumialas Allishy, ona nie miala na mysli tu nikogo obrazac, po prostu , zrwocila uwage ze mlodsze osoby, moga sie czuc urazeni i nie dowartosciowani.
Nie celowala tym w nikogo.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-07, 12:31
XavierSS napisał/a:
Choynka w ogole nie zrozumialas Allishy, ona nie miala na mysli tu nikogo obrazac, po prostu , zrwocila uwage ze mlodsze osoby, moga sie czuc urazeni i nie dowartosciowani.
Nie celowala tym w nikogo.
Ale ja przecież wcale się nie obraziłam Dlatego też zapytałam co miała na myśli. To niestety jeden z minusów rozmowy "pisanej" a nie twarzą w twarz , że nie zawsze da się zrozumieć co autor miał na myśli. Zresztą jestem już trochę za "stara" na obrażanie się
Z obrazaniem nie mialem na mysli ciebie, stwierdziloem tylko fakt ze czlowiek nigdy nie jest za stary na obrazanie sie.
Choynka moze mnie wspomozesz , mam dzis dzien wolny wiec moge troche krwi ludzia napsuc... pokazujac debilizmy jakie wypisuja, ale boje sie ze mozg mi padnie od czytania takich glupot..
Choynka XavierSS trafnie określił moje intencje. Nic dodać nic ujać. najzwyczajniej w świecie temat w teori brzmi pięknie w praktyce okazać sie nie do przeskoczenia. Z wielu względów.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum