Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-03-21, 22:06 Osoby małoletnie proszę o olanie tego wątku
Hey, zgłaszam do adminów potrzbę selekcji, niezgodnej z konstytucją i prawami człowieka. Chodzi o jeden wątek, obojętnej nazwy, może być nawet pt. długość członka Jacka w porównaniu z głebokością pochwy Kate. Najważniejsze, by uczniowie nie fatygowali się ze swoimi odkrywczymi konstatacjami typu "lubię Locke'a, bo on jest fajny", albo "nie lubię Boone'a bo umarł".
Krótko mówiąc, zapraszam ludzi zdradzających objawy choćby śladowej dojrzałości, do "poważnej" rozmowy o Lostach. To taki może głos na puszczy, ale jak widzę 100 nowych postów, niewartych nawet "delete", to coś mnie za przeproszeniem <jebie od srodka> .
Niech mi jeszcze ktos powie po co pisać takie rzeczy, jak tak dalej pjdzie to sie zaraz wpisze tu cala spolecznosc forum i kazdy bedzie pisał" racja, dobrze prawisz" badź cos podobnego, ludzie, nie piszcie takich postów, a jak se chcesz posty ponabijać to masz od tego odpowiednie tematu, jak np. 3 słowa itp. Nie rób tego wiećej.
swietnie zrobiłeś Jot-U. Dzięki tak zatytułowanemu wątkowi, wszystkie małolaty będą tu wchodzić A tak wogóle to gitz pomysł is lol zioooom (to dla owych małolatów, kalających język ojczysty)
_________________ Parę nazwisk, które pomagają mi żyć:
Pratchett, Tankian, Lynch
Zgadzam się z tobą w pełnej rozciagłosci. A pozatym to Locke jest fajny a wiecie ze Boone umiera w tym wraku samolotu. Dobra teraz na serio to sam też chciałbym porozmawiać o jakimś wątku z Losta i mimo starań wychodzi z tego tylko czcza gadanina i już mnie to zaczyna też wnerwiać
ech troszke szacunku dla młodszych przeciez sam nim kiedys byles...ja to rozumie-wielka podnietka,ze ktos ci cos odpisze )ale fakt że to wkurzajace, badzmy wyrozumiali
Jot-U jedyny sposob na to to dodatkowe forum, dostepne tylko dla osob pelnoletnich , lub uznanych przez admina za dostatecznie 'inteligentne' (no offense ment) do wypowiadania sie powaznie na temat Lost.
I naprawde nie nam do Ciebie nic Rebekasa, bo nawet Cie nie znam ale gdybym patrzyl tylko na twoj wiek to bys na takim forum nie pogadala...
[ Dodano: 2006-04-04, 23:44 ]
rozmalia napisał/a:
ech troszke szacunku dla młodszych przeciez sam nim kiedys byles...ja to rozumie-wielka podnietka,ze ktos ci cos odpisze )ale fakt że to wkurzajace, badzmy wyrozumiali
Rozmalia to ze ktos kiedys byl tez malolatem ,nie znaczy ze powiniem miec nagle tony szacunku dla mlodszych z tego tylko powodu.
Jak ja bylem za przeproszeniem kurduplem to mialem szacunek do 19 letnich kumpli, a teraz po osiedlach chodza bandy mlodych debili 'ksztalconych' przez debilne gimnazja, uwazajacych sie za nie wiem co, i nie majacych szacunku do niczego. Wiec really Rozmalia chill..
no w koncu cos sie ruszylo... ja nie wiem .. ale wydaje mi sie ze tego rodzaju nawałnicy "dzieciecych" postow nie da sie poskromic.. przynajmniej narazie..
wiem ze moderatorzy to osoby ktore sa odpowiedzialne i staraja sie to zwalczac..ale na forum jest zbyt duzo userow ktorym centralnie "zwisa" czy pisza na temat czy nie...wazne jest tylko to zeby sie wypowiedziec..pokazac ze sie jest i miec kolejny wiecej post na swoim koncie..
dla mnie to nie jest tak fajnie kiedy musze czytac np.200 postow z czego tylko 30 mnie zainteresuje ... ugh.. narazie mysle, ze z tym nic nie zrobimy bo forum jest ogolnodostepne i nie zabronimy "ludziom" wejscia na forum tylko z tego powodu ze pisza "bzdety"<bez obrazy>
ale badzmy pozytywnej mysli.. przeciez kazdy wyrasta z "niedojrzalosci"
Wysłany: 2006-04-06, 14:14
XavierSS napisał/a:
edyny sposob na to to dodatkowe forum, dostepne tylko dla osob pelnoletnich , lub uznanych przez admina za dostatecznie 'inteligentne'
No cóż myślę, że ograniczenia w dostępie do forum nie da się zrobić, bo czyż osoby pełnoletnie zawsze mają coś ciekawego do powiedzenia, a ponadto jak admini mieliby ocenić poziom inteligencji?
Shedao Shai napisał/a:
do tej pory nie udało mi się wygrzebać dużej ilości wątków, które by mnie mogły zainteresować
Marzę o tym, aby na tym forum było więcej dyskusji na argumenty, wymiany spostrzeżeń, poglądów, opinii a nie stwierdzeniach w stylu jak trafnie napisał Jot-U:"nie lubię Boone'a bo umarł". Jeśli więcej osób nie będzie brać udziału w dyskusji to nic tak na prawdę się nie zmieni. A tylko w taki sposób da się ograniczyć dziecinne posty. A podchodząc do sprawy " nie ma tu nic ciekawego albo nie mam tu z kim gadać" nic nie da. Przynajmniej ja tak myślę. Jesli więcej osób będzie się "udzielać" to, to forum ma szanse zmienić swój kształt.
Wyjście jest tylko jedno, tak myślę. Trzeba stworzyć oddzielną grupę dyskusyjną. Pisać w takim wypadku mogliby tylko członkowie grupy, choć czytać mógłby każdy. Moderatorem można ustanowić Jot-U, jako pomysłodawcę całego zamierzenia Niepokoi mnie jedynie sposób selekcji, bo jakoś mam wewnętrzne przeświadczenie, że przez test na inteligencję nie przebrnę pomyślnie
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-04-06, 18:17
Hmm... A na jakie tematy ta grupa wybrańców (z odpowiednim IQ) mialaby pisać? Jakimi kryteriami miałyby się kierować osoby odpowiedzialne za selekcję... Czy taka inicjatywa mieściłaby się w kanonach dobrych zachowań...? Ogólne chyba nic nie da się poradzić na wyżej opisany problem i trzeba się z takim stanem rzeczy pogodzić...
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum