mam pytanie: jak zrobić aby moja skrzynka pocztowa nie była oblegana za każdym razem kiedy ktoś odpowie na mojego posta??
Bawiłem się w profilu ale to niczego nie zmieniło.
BŁAGAM O POMOC!!!!!!
no wiec tak .. wchodzisz na swoj profil..
i tam na dole pod nickiem i mailem masz preferencje.. trzecie zagadnienie od gory dotyczy powiadamiania o wiadomosciach .. odpowiedziach na twoje posty.. wystarczy obok tego zagadnienie zaznaczyc kropeczke przy słowie "Nie" .. powinno pomoc
Ja niestety mam ten sam problem. Zmiana w profilu nic nie daje, e-maile dalej przychodzą.
Ja już dawno tak mam. Ale już pytałam się o porade, zmieniłam, wysłałam. A emaile dalej przychodzą. Cóż, trzeba regularnie wchodzić i usuwać je...
A ja tu sie zglaszam z oficialna prosba o zniesiecie idiotycznej opcji a mianowicie akceptacji postow w dziale linki. koledzy wczesniej wspominali, wiem, ale ja chce zeby cos z tym zrobiono. Przecierz nikt nie wrzuco tu Fake'ow ??!! bo po co ? zazwyczaj jak ktos daje linka to chce pomoc reszcie. Jestem na forum dluzszy czas i wiele razy bylo tak jak dzis. post napisany o 6, jest 13:30 a akceptacji nadal nie ma...
Naprawde uwazam ze zniesienie tej opcji bardzo by usprawnilo dzialanie forum. jezeli jest to nie mozliwe chcialbym poznac przyczyny i sens istnienia tej funkcji.
_________________ Chcesz powiekszyc swoje zarobki, nic prostrzego klikaj ;] Fenomenalne warunki 5centow klik / 50klikow dziennie / 100% Ref.
ja swoja droga uwazam ze to jest bardzo pomocne.. dzial z linkami to dzial z linkami a nie podziekowaniami za nie.. sto razy bylo mowione zeby tak nie robic.. niestety nie pomagalo.. w koncu jakies ograniczenia musza byc..
watpie zeby admin cos z tym zrobil.. znaczy zniosl ta opcje.. a ja ze swej strony doloze wszelkich staran zeby to zostalo..;)
to tyle ... dziekuje
Ej zeby nie przychodzily powiadomienia o odpowiedziach na maila proponuje w profilu zmienic adres e-mail na jakis fikcyjny albo nie wiem co... mi tez to przychodzi ale mi nie przeszkadza bo maila uzywam tylko przy roznego rodzaju rejestracjach
W panelu administracyjnym powiadamianie jest wylaczone. Być może jest to jakiś błąd forum. W niedziele może zaktualizuje forum do najnowszej wersji
Pozdro!
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Wysłany: 2006-04-08, 12:01
XtatiC napisał/a:
W panelu administracyjnym powiadamianie jest wylaczone. Być może jest to jakiś błąd forum. W niedziele może zaktualizuje forum do najnowszej wersji
Pozdro!
U mnie już wszystko działa dobrze, żadnych e-maili
Edit : Niestety za wcześnie się pochwaliłam dalej przychodzą, ale zobaczymy co będzie po niedzieli
Ostatnio zmieniony przez choynka 2006-04-08, 19:55, w całości zmieniany 2 razy
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-04-08, 17:49
Lesiu napisał/a:
a jak to nie pomoze to proponuje zmienic ten mail w profilu
To nie jest najlepsze wyjscie, bo czasem admini przysyłają do użytkownikow jakieś wiadomosci, poza tym czasem ktos z forum chce się skontaktować na maila i wtedy jego wiadomości będa trafiac w próżnię.
lepiej coś z tym zrobić tak jak nalezy
jak tego nie mozecie zniesc to przynajmniej szybciej akceptujcie te posty !! a nie post z 6 o 14 nie ma akceptacji albo zrobic ze ten kto sie wypowie nie na temat dostaje warna i juz. zrobcie cos aby to sprawnie dzialalo.
_________________ Chcesz powiekszyc swoje zarobki, nic prostrzego klikaj ;] Fenomenalne warunki 5centow klik / 50klikow dziennie / 100% Ref.
jak tego nie mozecie zniesc to przynajmniej szybciej akceptujcie te posty !! a nie post z 6 o 14 nie ma akceptacji albo zrobic ze ten kto sie wypowie nie na temat dostaje warna i juz. zrobcie cos aby to sprawnie dzialalo.
ale o co Ci chodzi?
Bodajże chodzi mu o akceptację postów w działach z linkami...
ja sie wypowiem w tej kwestii znowu..
bo drogi hipopotam'ie albo trzeba nauczyc se cierpliwosci albo zrozumiec ze moderator tez czlowiek i nie jest dostepny przez 24/h ...
a co do warnow przyznawanych za posty nie na temat.. to bylo juz sprawdzane.. a wiec.. osoby dostawaly w/w warny a pozniej burzyly sie ze "Jak to? " i byl syf..
takze mowie, pozostaje tylko cierpliwie czekac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum