Mam problem z odtwarzaczem mp4. Gdy chcę "przeniesc" do niego piosenki to idzie to gładko. Lecz gdy chcę zeby były w nim jakies filmy to jakos juz tak kolorowo nie jest. Odtwarza tylko pliki amv. I tu pytanie: Jak zmienić typ pliku np. z wvi na amv? Acha. Jak dałam do niego jakis filmik to odtwarzał tylko głos, obrazu nie było. Moze wiecie cze to jest spowodowane? Z góry dzięki za pomoc.
P.S. wiem, ze jestem ciemna, ale ja nie znam sie na tych sprawach. MOże cięzko zrozumiec o co mi chodzi, ale jesli ktos chciał by mi pomóc to zapraszam na gg
Jeśli chodzi o zmianę formatu to potrzebny jest jakiś konwerter plików video. Nie podam ci konkretnych nazw i linków, ale wystarczy poszukać trochę na google to na pewno coś się znajdzie
fynny roller napisał/a:
Jak dałam do niego jakis filmik to odtwarzał tylko głos, obrazu nie było. Moze wiecie cze to jest spowodowane?
Jeśli był to filmik w formacie, którego odtwarzacz nie obsługuje, to chyba oczywiste, że nie będzie odtwarzał obrazu
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-03-27, 17:50
mr.OTHER napisał/a:
nie umiesz podłączyć mp4 do kompa i uruchomic płytki??
Co Cie wkurzyło? To, ze dziewczyna nie umie posługiwac sie programem? Jesli nie robiła tego wczesniej i nie zna j.angielskiego to chyba moze przeciez nie wiedziec jak z niego korzystac
A co do prośby Fynny... Jak masz mp4? Jakiej firmy i jaki model?
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
nie umiesz podłączyć mp4 do kompa i uruchomic płytki??
Ja nie mam mp4 więc nie pomoge ale trochę mnie to na górze wkurzyło...
lajlaj napisał/a:
Co Cie wkurzyło? To, ze dziewczyna nie umie posługiwac sie programem? Jesli nie robiła tego wczesniej i nie zna j.angielskiego to chyba moze przeciez nie wiedziec jak z niego korzystac
mr.OTHER napisał/a:
Może inaczej-sfrustrowało. Sorry Fynny ale nie mogłem sobie tego wyobrazić :-/
Oczywiście napisze na PW ale chciałem też publicznie przeprosić.
Dla Twpjej wiadomosci Other, umiem podłączyc mp4 do kompa i uruchomic plytke. Ale gdybyś przeczytał mój post dokładniej to byś wiedział, ze chodziło mi o program do zmiany formatu.
lajlaj napisał/a:
A co do prośby Fynny... Jak masz mp4? Jakiej firmy i jaki model?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum