Wysłany: 2006-09-28, 15:44 Problem z odtwarzaniem `Zagubionych`
Witam, mam problem dość męczący... Jest sobie taki fajny temat z linkami ... no ale... problem mój tkwi w tym, że mam już ściągnięte pare odcinków, lecz... gdy tylko próbuję odtworzyć jakikolwiek odcinek to zawiesza i zamyka mi się program... próbowałam takimi programami jak: RealPlayer, BestPlayer, SubEdit, Windows Media Player, a nawet myślałam, że może pójdzie na WinAmpie... ale nie.
Eh... w czym Wy odtwarzacie LOST ? Mieliście takie problemy ?
A może to wina komputera ? mam nadzieję, że nie...
Ściągnij sterowniki Real Alternative, wtedy zadziała
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Sorry, nie zauważyłem, że wymieniła Real Player, może w ogóle nie masz zainstalowanego kodeka DivX? Proponuje ściągnąć to: Kodeki. Powinno działać
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum