Czy moglby ktos podac linki do wszystkich odcinkow jakie narazie powstaly sezonu 2 ?? Wiem ze jest dzial i tam sa linki ale nie ktore juz niedzialaja i nie da sie sciagnac
A ja mam bardzo wielką prośbę o usunięcie z działu "o wszystkim i o niczym" tematów nie związanych ani z Lostem ani z użytkownikami. Chodzi mi głównie o tematy typu "wężyk", "skojarzenia" czy "LOST-Laluś obsmażył sztućce tatusia". Wiem że jest to sub-forum "Off-Topic", ale bez przesady... Prosze innych użytkowników którzy pragną tego samego o napisanie posta w tym temacie.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
MG,
twoja prosba nie zostanie rozpatrzona poniewaz.. po pierwsze zarzut jest bezpodstawny... ludzie maja prawo do pisania tego , czego chca.. tam jest miejsce dla nich.. i prosze mnie nie denerwowac.. ani adminow bo zaczyna sie z tego robic dziecinna zabawa...
ja nie wiem co wy ludzie macie do tego dzialu.. przeciez tam jest wylaczone naliczanie postow...
TEMAT MOZNA DODAC DO IGNOROWANYCH .. I BEDZIE PROBLEM Z GLOWY !!!
ja uprzedzam ze nie tylko ja ale i moderatorzy moga zignorowac te tematy...
ps. jak tak dalej bedzie to ludzie ktorzy nie beda rozumieli zaistnialej sytuacji zostana inaczej przez "wladze" potraktowani...
Wysłany: 2006-06-19, 12:39
Sub forum "o wszystkim i o niczym" jest po to aby pisać tam różne "pier*oły", jakby miało się tam pisać tylko o loście i o userach to by sie to nazywało " o Loście i o userach" tak więc ja nie widze problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum