Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Rozwiązanie postów typu "ok...tak...zgadzam się"
Autor Wiadomość
Matashow 
Lost rox

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-11, 21:49   

Hmm, szczerze powiedziawszy to Davidious nie wiem o co Ci się rozchodzi. W wymienionym temacie toczyliśmy normalną wymianę poglądów razem z Gwalchujuni, a że po prostu nie do końca się zrozumieliśmy to pare ostatnich linijek poświęcaliśmy na sprostowanie całej sytuacji. Jednak w każdym poście jest coś na temat, dlatego nie rozumiem irytacji.
-T--ten
by Matashow ®

Davidious 
Higher Than Hope

Wysłany: 2006-07-11, 22:05   

Dobra, sorry, nie było rozmowy, chciałem tylko dodać coś odnośnie "problemów postów", a nie chciałem żadnego nowego tematu zakładać więc tu wlazłem. Ale już ok, koniec, nie było dyskusji.

choynka 

Wysłany: 2006-07-11, 22:37   

Ja trochę zboczę z tematu ;) Nie ma sensu zakładać nowego tematu dla pojedyńczego problemu.

Co do kwestii tego nieszczęsnego tematu to powiem tak. Panowie w pewnym momencie wzięli się za "łby' i dyskusja toczyła się nie do końca wokół tematu, ale zdecydowanie obok. Nie chodziło o merytoryczną dyskusję tylko o to kto kogo przegada. Przynajmniej w mojej ocenie. Jeśli toczy się dyskusja i dwie osoby nagle skaczą sobie do gardeł to reszta osób czy chce czy nie chce uczestniczy w tej rozmowie. Takie postępowanie jest niedpouszczalne i powinno się takie kwestie załatwiać prywatnie. Pominę już kwestię mojej prośby o wrócenie do dyskusji. Najważniejsze jest jednak to, że sprawa została wyjaśniona i jak widzę Panowie doszli do porozumienia ;) Dla mnie kwestia tego tematu jest zakończona

EDIT : Każdy ma swoje wyobrażenie o forum i o sposobie prowadzenia tutaj dyskusji. Nie da się zrobić tak, żeby wszystkie prośby i wymagania zostały spełnione. Zgodzę się, że kwestia off-topicowania nie jest aż takim problemem jak sprawa niektórych infantylnych wypowiedzi. Moja propozycja jest taka : albo się takie wypowiedzi brzydko mówiąc "olewa" albo komentuje się je w sposób kulturalny. Dobrze jest też zdać sobie sprawę z tego, że nie prowadzimy tutaj żadnej selekcji podczas rejestracji, więc nie raz natraficie na jakieś niemądre wypowiedzi.

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2006-07-13, 11:18   

Niech ktoś to szybko wprowadzi :| Ale nie od 50. Tu 150 by się przydało. Czasami jak czytam te wiadomości to aż mnie telepie. Już wolałam jak się rejestrowali i nie pisali, bo przyjdzie takich nowych i drązą swoje "nowinki", które juz dawno zostały odkryte, a nawet założone o nim tematy są.
[cytuje]
cytat napisał/a:
A w III serii Sawyer zacznie kręcić z Sun lub Jack z Sayidem ;P

Ludzie opamietajcie się. Jeżeli chcecie sobie ponabijać posty to na innym forum. Jack z Sayidem? Może odsrazu załużcie temat "wasze propozycje na homoseksualne związki". Saun z Sawyerwem? Jakbyście nie zauważyli ona ma męża :|
[cytuje]
Davidious napisał/a:
I chwała mu za to co zrobił

To co wyżej, poza tym Matashow ładnie to ują w tym temacie gdzie zostało to napisane.

cytat napisał/a:
Sawer jest bezkonkurencyjną dawką humoru na wyspie

Ameryki nie odkryto.
Nie pomijając faktu że Davidious ma już op wiele więcej postów od Matashow, chociaż Jest między nimi ok. 3 miesiące różnicy od zalogowania.
Ale ponoć nie liczy się ilość tylko jakość. Tak czy tak z tym i z tym jest słabo(żeby nie powiedzieć beznadziejnie).

XavierSS 
THINK BEFORE POSTING

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-07-13, 11:22   

Mod_team ma uprawnienia do robienia porzadku, moze czasami nie nadazamy, lub nas nie ma vide ja actualnie, ale nie bedziemy pozwalac na spam i kretynizmy.
Matt

Ograniczenie jest niepotrzebne i stworzy wiecej problemow niz korzysci.
Matt

xavierss

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-07-13, 11:35   

Powiem szczerze, że mam w głębokim poważaniu kto ile ma postów, czy ile mam ich ja. Jedyne co mnie denerwuje to, to co piszą ludzie. Jeżeli ktoś chce napisać jakieś jedno zdanie to owszem niech napisze, ale niech to zdanie wnosi coś do tematu. Poza tym jeżeli ktoś za swoją cel ma nabicie xxxxxxx postów w dodatku w stylu jednozdaniowców to szczerze gratuluje ambicji.
-T--ten
by Matashow ®

choynka 

Wysłany: 2006-07-13, 12:24   

Xav ma niestety rację, nie nadążamy z robieniem porządku. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że wysłałam do kilku osób PW z "prośbą" o poprawę, a jeśli się nie zastosują to posypią się warny.

Jeśli nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nic nie pisać.

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-07-13, 12:45   

choynka napisał/a:
Xav ma niestety rację, nie nadążamy z robieniem porządku.

Szczerze powiedziawszy to może pomyślcie nad tym abyście zaadoptowali jakiegoś nowego moderatora, bo z tego co widzę, to tylko Ty Choynko, XavierSS, 2 - 3 adminów tutaj zagląda. Z tego co wiem to troche więcej jest tych moderatorów. Ja rozumiem, że są wakacje, że każdy ma swoje życie, a to jest tylko forum, no ale skoro ktoś się podejmuje jakiegoś wyzwania / pracy to powinien je wykonywać.
-T--ten
by Matashow ®

XavierSS 
THINK BEFORE POSTING

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-07-13, 13:09   

Matashow napisał/a:
Szczerze powiedziawszy to może pomyślcie nad tym abyście zaadoptowali jakiegoś nowego moderatora, bo z tego co widzę, to tylko Ty Choynko, XavierSS, 2 - 3 adminów tutaj zagląda. Z tego co wiem to troche więcej jest tych moderatorów. Ja rozumiem, że są wakacje, że każdy ma swoje życie, a to jest tylko forum, no ale skoro ktoś się podejmuje jakiegoś wyzwania / pracy to powinien je wykonywać.

Matashow mysle ze powinienes sie zwrocic do adminow o ewaluacje pracy mod_teamu, jezeli uwazasz ze poszczegolni modzi opuscili sie w swych obowiazkach nalezy na to zwracac uwage i informowac administratorow i zainteresewanego moderatora.

xavierss

Odpowiedz do tematu