Ej ja ciebie Rebekasa nie chcialem obrazic mowiac ze napisal prawde, ale wiesz, jak na kogos kto ma ponad 170 postow to powinnas znac to forum. Wiesz co to Regulamin?? Pewnie nawet go nie przeczytalas. Jest przyklejony temat z postem z linkami. To po jakiego grzyba rozpisujesz swoje posty w ktorych zadajesz pytania o linki w innych tematach? A ty sie dziwisz ze ktos nie wytrzymal?. Naprawde trzeba byc tlukiem. Teraz to mozesz czuc sie urazona. Tepa?? Co to kurna w ogole jest??
Ej ja ciebie Rebekasa nie chcialem obrazic mowiac ze napisal prawde
czyli wedlug ciebie stwierdzenie "ale jestes tepa" = mowisz prawde
jakbym zglaszal skarge na Grimps, to nie za obrazanie posty nic niewnoszace do tematu xD
A mozesz mi pokazac takie porownanie? Stwierdzilem tylko ze prawda jest ze Rebekasa nie chce ruszyc glowa, ani uzyc opcji "szukaj". A jesli chodzi o posty niewnoszace nic do tematu to chyba czytac ze zrozumieniem nie umiesz. Stanalem w obronie jednego z uzytkownikow wiec nie gadaj glupot. Czy w wieku 14-15 lat tak ciezko jest uzyc tak wszystkim znanej opcji szukaj? Jestem na forum od dosc dawna i nigdy do nikogo nie mialem pretesji prucz Rebekasa i Norda. No ale jak widze ze nagle w jakims poscie ktory jest calkiem na inny temat, Ona pisze "szukam linka do *** odcinka" a strone wczesniej jest temat w ktorym jest napisane gdzie znalezc cos takiego to szlak mnie trawil. I nie abym widzial to 1 raz, to mialo miejsce kilka razy. I Bogu dzieki ze Said (ktorego szanuje) dal ci te linki, bo bym sie specjalnie zarejestrowal by ci napisac co o tobie mysle. Mlode to i glupie. A tera obraza sie o byle gow***.
Sorrka Adminow za taki post. Juz nie bede bral udzialu w tej dyskusji bo ze smarkiem gadac nie bede.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum