dlacezgo dostaje ostzrzeznie w stylu ze pisze na forum strony o inych foum nie pisałem jeszce tutaj nic takeigo a ktos dał mi takie ostzrezenie z jakiej to racji??
[ Dodano: 2006-01-05, 19:11 ]
a za co ja dostałem ostzrezenie
mam skarga na siomera ze pisze głópie odpowiedzi i wogóle nie pisze o tym co jest w temacie
dlacezgo dostaje ostzrzeznie w stylu ze pisze na forum strony o inych foum nie pisałem jeszce tutaj nic takeigo a ktos dał mi takie ostzrezenie z jakiej to racji??
[ Dodano: 2006-01-05, 19:11 ]
a za co ja dostałem ostzrezenie
mam skarga na siomera ze pisze głópie odpowiedzi i wogóle nie pisze o tym co jest w temacie
Wydaje mi się, że jednak już o to pytałeś. Dostałeś odpowiedz, więc po co 2 raz pytasz??
Może lepiej jak byś wysłał PW do admina hmm
Słownik też by się przydał
//edit:
Tu masz odp. na w/w pytanie
"nie dostałes ostrzezenia za srony innych forum tylko za dublowanie tematów...np:2 razy temat "podaj dalej"..." by kate13
Sayer i kto ut pisze glupie odpowiedzi. 71 postow masz w tym 50 nic nie wnoszacych na forum ;/ jakies odpowiedzi w stylu "fajnie, nie wiedzialem o tym" albo "a to ciekawe"
Jak skargi to skargi...
sayer - Straszny n00b'ek. Spam jak nic, zadnych ciekawych postow. Same jedno-zdaniowki. Radzilbym cos z tym zrobic... Psuje image forum.
Wysłany: 2006-01-08, 22:18 Sayer... przyklad uzytkownika do bana.
sayer - .. na za dużo sobie pozwalsz pisząc posty o przykladowej tresci:
Cytat:
jeszce tego nei widziałem
wyrazanie wlasnej opini... 4 wyrazami (z błędami) niestety nie wszyscy chcą wiedziec czego nie wiesz albo co wiesz, twoje przemyslenia nie wnoszą w tym wypadku nic do dyskusji.
Cytat:
a ja na emule mi sie sciaga ino nie wciaz niekiedy nie jak mi sie zacznie sciagac to przynajmniej ze 200mb dzenni ale mis ie sciga co 3 dni
Jak juz coś piszesz to pisz tak zeby wszyscy to zrozumieli w tym wypadku do ilosci informacji nie moge sie przyczepic ale do sposobu w jaki ją przekazujesz. Pisz po polsku. A jak "gubisz' litery na klawiaturze to zwolnij, nie pisz tak szybko !
A tak ogólnie twoje wypowiedzi sa krótkie i czesto nic nie wnoszą do dyskusji. Edycja nic nie pomagała, wiec je usunąłem m.in. dlatego są tutaj tylko 2 cytaty.
Mimo ostrzeżenia dalej piszesz posty które tylko spamują. Jeśli jutro albo kiedykolwiek się to powtórzy to otrzymasz bana na pisanie postów. A jeśli bedziesz zaśmiecał forum w inny sposób np. na shout boxie to ostrzymasz bana na wejscie.
TO JEST OSTATNIE OSTRZEŻENIE DLA CIEBIE.
----------------------------------------------------------------------
Pisze to wszystko na ogolnym temacie nie na PW, aby inni mogli zobaczyc co sie dzieje jak sie spamuje i jak można byc za to nagrodzonym.
Przypominam:
3 ostrzezenia - Ban na Pisanie (nie można pisac postów w żadnym z tematów ale można je przeglądac)
6 ostrzeżen - Ban na Wejście (nie można pisac ani czytac postów jak również wchodzić na forum)
Chciałbym sie ,,wyzalić" iz niejaki ,,Sojer" obraża mnie mając ten nick.
Po pierwsze niezna nawet angielskiego bo to sie pisze Sawyer.
Po drugie obejrzał 3 odcinki i już rzuca sie na forum.
gdzie mówiłem ze posiadam najlepsze linki, co za różnica czy weźmiesz linki z mojego forum czy stąd?Możesz do mnie wejść, wziąść linka, i mieć w 4 literach moje forum.Dziwne, najpierw pytacie się o linki, a jak wam sie poda to wexmiecie je, i za chwile zgłosicie ze reklamuje swoje forum.Poseprę się kogoś zdaniem na temat reklamy:"Gdybym reklamował swoje forum, to bym miał napisane "właźcie na moje forum i się rejestrujcie", lub coś podobnego, ale tak nie napisałem."wogóle nie będe podawał linków, i tak będzie najlepiej
tak... ten sawyer czy soyer czy jak on sie tam wabi troszke niezle leci na forum... ale z drugiej strony jak zobaczylem ten jego post co wrzucal na sojera to zupelnie jakby usiadl prawdziwy Sawyer przed kompem i maznal taki post...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-15, 21:57
dobra ja mam skarge na Sawyera nie sojera czy innych tylko SAWYERA !!! coraz bardziej zaczyna mnie to wkurzac...pisze niekiedy niemiłe posty....i w ogole uwaza sie za niewiadomo kogo...ja rozumiem ze ktos lubi siebie samego i mysli ze jest fajny ale bez przesady...na poczatku nie zwracałam na niektóre jego posty uwagi....ale coraz czesciej mnie to wkurza....tyle ode mnie...narazie
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum