Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Skargi na userow Forum
Autor Wiadomość
sayer

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2006-01-05, 19:10   

dlacezgo dostaje ostzrzeznie w stylu ze pisze na forum strony o inych foum nie pisałem jeszce tutaj nic takeigo a ktos dał mi takie ostzrezenie z jakiej to racji??

[ Dodano: 2006-01-05, 19:11 ]
a za co ja dostałem ostzrezenie

mam skarga na siomera ze pisze głópie odpowiedzi i wogóle nie pisze o tym co jest w temacie

B@m 
^^ B@m ^^

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-07, 20:28   

sayer napisał/a:
dlacezgo dostaje ostzrzeznie w stylu ze pisze na forum strony o inych foum nie pisałem jeszce tutaj nic takeigo a ktos dał mi takie ostzrezenie z jakiej to racji??

[ Dodano: 2006-01-05, 19:11 ]
a za co ja dostałem ostzrezenie

mam skarga na siomera ze pisze głópie odpowiedzi i wogóle nie pisze o tym co jest w temacie

Wydaje mi się, że jednak już o to pytałeś. Dostałeś odpowiedz, więc po co 2 raz pytasz??
Może lepiej jak byś wysłał PW do admina hmm :?:
Słownik też by się przydał :mrgreen:
//edit:
Tu masz odp. na w/w pytanie
"nie dostałes ostrzezenia za srony innych forum tylko za dublowanie tematów...np:2 razy temat "podaj dalej"..." by kate13 :mrgreen: :mrgreen:

Macieq

Wysłany: 2006-01-07, 21:28   

Sayer i kto ut pisze glupie odpowiedzi. 71 postow masz w tym 50 nic nie wnoszacych na forum ;/ jakies odpowiedzi w stylu "fajnie, nie wiedzialem o tym" albo "a to ciekawe"

Mara$ 
Ĺősţ Ŕůĺëss

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-08, 11:17   

Jak skargi to skargi...
sayer - Straszny n00b'ek. Spam jak nic, zadnych ciekawych postow. Same jedno-zdaniowki. Radzilbym cos z tym zrobic... Psuje image forum.

AmyRose 
ścierpła mi noga

Wysłany: 2006-01-08, 12:09   

skarga..
sayer..straszny spamer...w kazdym temacie post
1.nic nie wnoszacy do dyskusji
2.az tragedia czytac:/

xTomIx 
Every Single Day

Wysłany: 2006-01-08, 15:15   

dołaczam sie do reszty... sayer musi odejsc!!!

B@m 
^^ B@m ^^

Wysłany: 2006-01-08, 15:23   

xTomIx napisał/a:
dołaczam sie do reszty... sayer musi odejsc!!!

No chyba, że się zmieni :D fakt mógł by troche przystopować, ale na dzień dzisiejszy się dołącze.

V3rit4S 
Run4Life.PlayET

Stopien uzależnienia: Widz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-01-08, 22:18   Sayer... przyklad uzytkownika do bana.

sayer - .. na za dużo sobie pozwalsz pisząc posty o przykladowej tresci:

Cytat:
jeszce tego nei widziałem

wyrazanie wlasnej opini... 4 wyrazami (z błędami) niestety nie wszyscy chcą wiedziec czego nie wiesz albo co wiesz, twoje przemyslenia nie wnoszą w tym wypadku nic do dyskusji.

Cytat:
a ja na emule mi sie sciaga ino nie wciaz niekiedy nie jak mi sie zacznie sciagac to przynajmniej ze 200mb dzenni ale mis ie sciga co 3 dni

Jak juz coś piszesz to pisz tak zeby wszyscy to zrozumieli w tym wypadku do ilosci informacji nie moge sie przyczepic ale do sposobu w jaki ją przekazujesz. Pisz po polsku. A jak "gubisz' litery na klawiaturze to zwolnij, nie pisz tak szybko !

A tak ogólnie twoje wypowiedzi sa krótkie i czesto nic nie wnoszą do dyskusji. Edycja nic nie pomagała, wiec je usunąłem m.in. dlatego są tutaj tylko 2 cytaty.
Mimo ostrzeżenia dalej piszesz posty które tylko spamują. Jeśli jutro albo kiedykolwiek się to powtórzy to otrzymasz bana na pisanie postów. A jeśli bedziesz zaśmiecał forum w inny sposób np. na shout boxie to ostrzymasz bana na wejscie.

TO JEST OSTATNIE OSTRZEŻENIE DLA CIEBIE.

----------------------------------------------------------------------
Pisze to wszystko na ogolnym temacie nie na PW, aby inni mogli zobaczyc co sie dzieje jak sie spamuje i jak można byc za to nagrodzonym.
Przypominam:

3 ostrzezenia - Ban na Pisanie (nie można pisac postów w żadnym z tematów ale można je przeglądac)
6 ostrzeżen - Ban na Wejście (nie można pisac ani czytac postów jak również wchodzić na forum)

wladek16

Xamil 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-01-14, 14:48   

Sawyer napisał/a:
Chciałbym sie ,,wyzalić" iz niejaki ,,Sojer" obraża mnie mając ten nick.
Po pierwsze niezna nawet angielskiego bo to sie pisze Sawyer.
Po drugie obejrzał 3 odcinki i już rzuca sie na forum.

widziałem tez "Soyer" :mrgreen:

Kate 

Wysłany: 2006-01-14, 15:20   

ja mam skarge na Xamila bo juz w ktoryms z kolei temacie widzialam reklame jego forum! co chwile odsyla do swojego forum zamiast po prostu wkleic!

Kelemvor 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-01-14, 16:33   

racja co chwila reklamuje swoje forum oraz mowie ze posiada najlepsze linki do sezonu 1 i 2

Xamil 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-01-14, 22:56   

gdzie mówiłem ze posiadam najlepsze linki, co za różnica czy weźmiesz linki z mojego forum czy stąd?Możesz do mnie wejść, wziąść linka, i mieć w 4 literach moje forum.Dziwne, najpierw pytacie się o linki, a jak wam sie poda to wexmiecie je, i za chwile zgłosicie ze reklamuje swoje forum.Poseprę się kogoś zdaniem na temat reklamy:"Gdybym reklamował swoje forum, to bym miał napisane "właźcie na moje forum i się rejestrujcie", lub coś podobnego, ale tak nie napisałem."wogóle nie będe podawał linków, i tak będzie najlepiej :|

Ahmed 
Sayid'sTheBest

Wysłany: 2006-01-15, 01:11   

tak... ten sawyer czy soyer czy jak on sie tam wabi troszke niezle leci na forum... ale z drugiej strony jak zobaczylem ten jego post co wrzucal na sojera to zupelnie jakby usiadl prawdziwy Sawyer przed kompem i maznal taki post...

MarianCzyTyMnieKochasz 
you know you love me

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: 2006-01-15, 21:57   

dobra ja mam skarge na Sawyera nie sojera czy innych tylko SAWYERA !!! coraz bardziej zaczyna mnie to wkurzac...pisze niekiedy niemiłe posty....i w ogole uwaza sie za niewiadomo kogo...ja rozumiem ze ktos lubi siebie samego i mysli ze jest fajny ale bez przesady...na poczatku nie zwracałam na niektóre jego posty uwagi....ale coraz czesciej mnie to wkurza....tyle ode mnie...narazie

Raven 
Shit.....=)

Wysłany: 2006-01-15, 22:14   

ja się nie bede skarżyła na Sawyera ..przynajmniej jest troche podobny do oryginalu ;)
ja się dołączał do Kate.... wlasnie po to tu przyszłam..:)

Odpowiedz do tematu