_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Może to nie jest skarga ale hcicała bym aby przeniesiono temat:"bohaterzy z najbardziej ciekawymi charkakterami..<jakos tak;)>bo tam jest duzo spoilerów
mnie to osobiscie nie przeszkadza bo oglądam 2 sezon ale nie którzy nie chcą wiedziec..
zablokować używanie przezwiska Sawyer1,2, 3,4,5 itd itp.. nie czepiam się ale mogliyśmy wymyslec jakieś bardziej ambitne przezwiska niz jedno i to samo..... jeżeli Sawyer faktycznie już jest ( a jest) to skończmy z tym.....
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-22, 16:44
jak ktos sie jeszcze bedzie klucil to ma warna
nick jak nick... liczy sie charakter... nc
_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum