Składam skarge na Norda że robi bez sensu tematy, a mianowicie chodzi mi o jeden: "Dajcie link do 11 odcinka z drugiego sezonu" czy coś takiego:/ Bez sensu:/...
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-24, 20:54
"Szłem łąką, kwiaty pachły, wiater wiał, ona mnie odepchła. Więc weszłem do domu,
trzasłem drzwiami,pierdłem, rzygłem i wyszłem, bo hamstwa nie zniesłem!"
i tym optymistycznym akcentem user sayer2 otrzymuje bana na pisanie
mamy twoje IP zaloz jeszcze jedno konto a dostaniesz bana na IP
regulamin jest po to aby sie mu podporzadkowywac
a te odcinki PL sobie wiesz gdzie wsadz...
_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Jest coś takiego jak ostrzeżenie za ortografie? omg
żeby coś takiego dostać to jak trzeba pisać? jórz itp.?
Za ortografie to możnaby zbanować połowe userów tego forum...
sayer2 i sayer otrzymują bana na IP ..za:
1.Wulgarne odzywki
2.Multikonto
3."Obiecanki cacanki"
lock john, nie wiem czy slusznie ale mam do Ciebie podejrzenia o to ze jestes sayer'em bo masz takie same IP co sayer2 i urodziles sie w tym samym dniu co on.
-------------------
A co do ortografii to jak ktoś bedzie robił błedy przez ktore nie bedzie mozna zrozumiec zdania i bedzie je robił w (prawie) kazdym poscie to tez dostanie ostrzezenie.
PS. Pisanie bez polskich liter nie jest uwazane za błąd.
hmmm.
dac dzieciakowi mozliwosc moderowania (czytaj: jakąś władzę) i bedzie sie unosil.
czlowieku (moderatorze któryśtam), bez urazy, bo nic mi sie zlego nie stalo, ale nie zamyka sie tematów TYLKO dlatego, że się może...
zamykasz temat bo walnieto w nim dwa posty z nim nie zwiazane (zamiast usunąć posty lub się do nich ostrzegawczo dopisać)? no wybacz, ze sie z Ciebie smieje, ale jakie sa wedlug Ciebie pozytywy takiej "sprytnej" decyzji?
dla mnie efekty sa takie:
- jesli ktos zechce zapytac lub skomentowac temat "odcinkow dalszych niz aktualnie w ABC" to nie bedzie mogl, chyba ze zalozy nowy temat, ktory Ty o3wiscie zamkniesz, bo sie bedzie powtarzal.
- sprawiasz, ze niegrozny i subordynowany uzytkownik forum (=JA) czuje sie zazenowany sytucja, dochodzi do wniosku, ze ma do czynienia z dziecmi i odchodzi.
- osmieszasz siebie, to forum, fora ogólnie, moderatorów ogólnie i serial oraz jego fanów
ojecjciu. wiesz mam dla ciebie nastepujaca propozycje. mozesz mnie zbanowac, prawda? masz taka mozliwosc, bo jestes moderatorem. to sluchaj, ZBANUJ MNIE, co? mozesz to zrobic wiec zrob to a potem ciesz sie tym masturbalnym zwyciestwem Władzy nad tumanami-użytkownikami...
kochany userku .. temat zostal zamkniety bo otrzymales odpowiedz na pytanie.. chyba wystarczy .. poza tym ile mozna ludzi ostrzegac ze pisza off topic...
napisales 4 posty i sie cieszysz swoja wysublimowana inteligencja..
radzilabym czytac wiecej tematow .. i zawierac pytania tam gdzie jest ich miejsce a nie tworzyc nowe tematy
POZDRAWIAM .. kochany moderek
nie uznalem za stosowne okreslac swojego wieku, Tobie zas proponuje zaznaczyc to w formularzu jako opcje obowiazkowa. Przeciez mozesz to zrobic bo jestes wszechmocnym adminem W przeciwnym wypadku, nic Ci do mojego wieku.
A goscia nazwalbym dzieciakiem nawet gdyby swojego wieku nie podal: na tego typu naduzycia stac przewaznie ludzi w okreslonym punkcie rozwoju mentalnego.
Czemu sie czepiam? Bo mialem ochote kontynuowac temat. Zalozylem go JA i nie skon3lem, bo jakis fistaszek cieszący się odrobiną władzy go zamknął. A teraz zabawnie mi się z Wami rozmawia, bo mam w pracy przerwę na kawę a Wy się puszycie nadymacie i sprowadzacie mnie do parteru
A tak przy okazji: do tego Pana Moderatora, ktory juz sie ujawnil, rozumiem, ze przez "cieszenie sie swoja wysublimowana inteligencja" rozumiesz wywyzszanie sie? Nie mialem zamiaru sie wywyzszac, nawet mi to przez mysl nie przeszlo, uwazam sie za przecietnie inteligentnego czlowieka. Swiadczy o tym fakt, ze takiej kolokacji jak "wysublimowana inteligencja" nie znam i nie rozumiem .:cry:
Podsumowujac (juz bez zartow)
Fora sa dla uzytkownikow a nie ich moderatorow. Wy jestescie tu dla uzytkownikow a nie dla samego bycia Moderatorem, Adminem. Utrzymujecie tu porzadek i chwala Wam za to, bo to kosztuje sporo czasu i uwagi (i nerwow).
Ale ja jako uzytkownik wchodze tu zasiegac informacji, pozostawiac informacje i dyskutowac. Zostalo mi to uniemozliwione a teraz mam nadmiar czasu wiec sie skarze. Nie zamierzam przeskakiwac z tematu na temat za kazdym razem kiedy chce cos wtracic lub dokonac DYGRESJI jak w moim temacie.
A dla informacji admina, zanim sie odezwalem, przeczytalem 3/4 calego forum i doskonale wiem, o istnieniu tematu o rekinie, etc. Ale co z tego?
ze tak zaczepnie zapytam: mam tego nie robic, bo?...
nie uznalem za stosowne okreslac swojego wieku, Tobie zas proponuje zaznaczyc to w formularzu jako opcje obowiazkowa. Przeciez mozesz to zrobic bo jestes wszechmocnym adminem W przeciwnym wypadku, nic Ci do mojego wieku.
A goscia nazwalbym dzieciakiem nawet gdyby swojego wieku nie podal: na tego typu naduzycia stac przewaznie ludzi w okreslonym punkcie rozwoju mentalnego.
Czemu sie czepiam? Bo mialem ochote kontynuowac temat. Zalozylem go JA i nie skon3lem, bo jakis fistaszek cieszący się odrobiną władzy go zamknął. A teraz zabawnie mi się z Wami rozmawia, bo mam w pracy przerwę na kawę a Wy się puszycie nadymacie i sprowadzacie mnie do parteru
A tak przy okazji: do tego Pana Moderatora, ktory juz sie ujawnil, rozumiem, ze przez "cieszenie sie swoja wysublimowana inteligencja" rozumiesz wywyzszanie sie? Nie mialem zamiaru sie wywyzszac, nawet mi to przez mysl nie przeszlo, uwazam sie za przecietnie inteligentnego czlowieka. Swiadczy o tym fakt, ze takiej kolokacji jak "wysublimowana inteligencja" nie znam i nie rozumiem .:cry:
Podsumowujac (juz bez zartow)
Fora sa dla uzytkownikow a nie ich moderatorow. Wy jestescie tu dla uzytkownikow a nie dla samego bycia Moderatorem, Adminem. Utrzymujecie tu porzadek i chwala Wam za to, bo to kosztuje sporo czasu i uwagi (i nerwow).
Ale ja jako uzytkownik wchodze tu zasiegac informacji, pozostawiac informacje i dyskutowac. Zostalo mi to uniemozliwione a teraz mam nadmiar czasu wiec sie skarze. Nie zamierzam przeskakiwac z tematu na temat za kazdym razem kiedy chce cos wtracic lub dokonac DYGRESJI jak w moim temacie.
A dla informacji admina, zanim sie odezwalem, przeczytalem 3/4 calego forum i doskonale wiem, o istnieniu tematu o rekinie, etc. Ale co z tego?
To jest coś takiego jeżeli pytanie się dubluje w danym temacie, albo dany temat juz był zaśmieca on (temat lub dział). Jeżeli już na forum jest odp. na pytanie to przeważnie użytkownik jest odsyłany do tematu, wcześniejszego z dana odpowiedzią...
Na większych forach to jest coś takiego... Jest temat z jakimś pytaniem jeżeli temat (lub pytanie) dubluje się bądz jest podobne moderator lub zwykły użytkownik "odsyła" autora do tematu (tematów) wcześniejszego(ych) i zamyka temat bo już niczego nie wnosi na forum bo ile można tłumaczyć jeden wątek
Myśle, że mogło by to wchodzić powoli także tu
orientation,
chcesz cos jeszcze dodac.. teraz moglabym sie obrazic.. za to ze nasywasz mnie fistaszkiem.. bo po pierwsze nie jestem maloletnim moderatorem ktory nie wie co robi.. a dziewczyna.. ktora tak jak inni dba o to zeby na forum byl porzadek ...
jesli chcesz to zakladaj jeszcze raz ten sam temat.. ale nie recze za to ze po kilku dniach nadal bedzie dostepny dla innych ... powod?? jesli masz pytanie to je napisz w dziale z problemami.. tam ci odpowiedza..
po co robic inny temat dla jednego pytania ? hę??
pozdrawiam .. jesli jasnie wielmozny pan ma jeszcze jakies watpliwosci.. to odsylam teraz do napisania do mnie PW .. chetnie przeczytam i odpowiem ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum