co prawda nie mma zadnej skargi, ale mam jedna uwage do moderatorow (o kurde podpisuje na seibie wyrok :DDD), chlopaki (dziewczyny tez jesli jest jakas moderatorka) wiecej luzuu, wiem wiem... mnie tez denerwuja niektore dzieciaki ktore mysla ze beda fajniejsze jesli beda wkurzac innych userow i miec wiecej w liczniku postow... ale wkoncu wszyscy mamy wspolna milosc - Lost'ów nieprawdaz ?
orientation, po czesci zgadzam sie z Toba i popieram.
Co do moderatorow to chcialem powiedziec ze zalozone tematy bez sensu tak samo jak i posty powinny byc od razu przez was kasownae i nie byloby takiego bajzeru i smieci. Poprostu najlepiej by bylo jakbyscie lepiej przymykali oko na takiego typu rzeczy.
A co do kate13, denerwuje mnie ze ciagle skarzysz sie na innych forumowiczow ze pisza bezsensowne posty, nie wnoszace nic do tematu. Ale czytajac niektore twoje posty tez mozna by bylo wzniesc na ciebie skarge, myslac ze tylko chcesz nabijac sobie posty...
O ile pamietam nigdy nie skarżyłam sie na kogoś innego niż sayera..
Co do nabijania-nie po to tu jestem...jak dla mnie to mozna by w każdej chwili wyczyścic go..
Niektóre moje posty-Ja sie zbyt czesto nie wypowiadam..
Ja do sayera nic nie mam, ale wkurza mnie, że popełnia tyle błędów, oszem, ja też je popełniam, ale nie tak często jak on, jak na 15letniego "starego konia" to naprawdę popełnia okropne błędy, typu "bendzie"... To ja o kilka latek młodszy od niego takich błędów nie popełniam...
Skarga na ksawerego za obrażanie użytkownika. Mnie. Sorki że ja tak cały czas skargi ale jakiś porządek musi być i nikt mnie nie będzie bezczelnie obrażał!!!
Ten jego zwrot znajduje się w temacie 2x12 "Fire + Water" na drugiej stronie.
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Skarga na ksawerego za obrażanie użytkownika. Mnie. Sorki że ja tak cały czas skargi ale jakiś porządek musi być i nikt mnie nie będzie bezczelnie obrażał!!!
Ten jego zwrot znajduje się w temacie 2x12 "Fire + Water" na drugiej stronie.
Na pewno nie jest to mile gdy ktos pisze takie rzeczy na ciebie, ale niestety prawda w oczy kole i napisal poprostu prawde.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-27, 15:32
ty grimps moze i napisał prawde ale nie musiał pisac tego w taki sposób !!!!!! Moderator napisał jej na pomarańczowo co powinna zrobic i juz....nie musial dodawac swoich 5 groszy...z reszta moderator napisał to w sposob jakis porzadny a nie tak jak Ksawery "ale ty jestes tepa" no sorry takim wpisem to on pokazuje kto jest tepy i brakuje mu kultury. Pozdrawiam
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum