Nie za dużo się tu dowiedziałem o tym. jak to się rozkręci to niech ktoś napisze tutaj wszystkie plusy i minusy wyslania tego smsa i wszystkie korzysci i bajery jakie sie z tego czerpie jak mnie to przekona to moze wysle
Nie za dużo się tu dowiedziałem o tym. Mr. Green jak to się rozkręci to niech ktoś napisze tutaj wszystkie plusy i minusy wyslania tego smsa i wszystkie korzysci i bajery jakie sie z tego czerpie jak mnie to przekona to moze wysle Very Happy
Ok - nie zmuszam Smile To była czysta prośba;) Ehh chyba wyślę tego SMSa ale jak sobie konto doładuje, bo narazie mi nie wystarczy heh Very Happy Embarassed
Szczerze mówiąć(pisząć raczej), byłem pewny, że ty już się zaliczasz do VIP-ów, i że tylko się tak znęcasz
I tu się mylisz. Heyah i ERA to jeden i ten sam właściciel. Poczytaj na stronie heyah to się przekonasz. Tak samo jest z Sami Swoi. Czyli esa mozna
Cytat ze strony Heyah.pl
Kod:
Heyah to marka telefonii komórkowej dla młodego użytkownika. Właścicielem marki Heyah jest Polska Telefonia Cyfrowa, posiadająca również markę Era.
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum