I tu się mylisz. Heyah i ERA to jeden i ten sam właściciel. Poczytaj na stronie heyah to się przekonasz. Tak samo jest z Sami Swoi. Czyli esa mozna
Cytat ze strony Heyah.pl
Kod:
Heyah to marka telefonii komórkowej dla młodego użytkownika. Właścicielem marki Heyah jest Polska Telefonia Cyfrowa, posiadająca również markę Era.
Hmm ten sam właściciel tego nie wiedziałem, ale nie do końca mi chodziło o to. Chodziło mi raczej o to, że Era i HEYAH to nie to samo. Jeżeli jest coś sponorowanego przez Ere, Orange i Plus to dlaczego nie można wysłać sms-a z Heyah albo Sami swoi?? (nie zawsze, ale...)
Ludzie przecierz jest napisane, że z każdej sieci można wysyłać!!!
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Usługa dostępna w sieciach ORANGE, ERA, PLUS, HEYAH i SAMI SWOI
hmm troche to się różni, ale może tylko nie jest naspaine Heyah i Sami swoi??
Czy napewno??
Vip---> Usługa SMS dostępna w sieciach Era, Orange, Plus GSM.
Usługa dostępna w sieciach ORANGE, ERA, PLUS, HEYAH i SAMI SWOI
hmm troche to się różni, ale może tylko nie jest naspaine Heyah i Sami swoi??
Nie chodziło mi o podpis działu tylko o ten temat. Jest to już w nim wyjaśnione. A co do podpisu to nie ja go ustalałem tylko serwis Allpay.pl takiego wymaga
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
A tak ogolnie na te wsyztskie konkursy itp musimy z deka poczekac, a jak na razie jedyna korzyscia z bycia vipem jest ew. odznaczenie 9kolorek, czy mini-sygnaturka nad avem i mozliwosc pisania w nieiwdzialnym temacie
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
wiem, że to bedzie troche OT, ale ja kiedys zgłosiłam kandydature o czlonkostwo i czekam wszystko ok, a teraz patrze i juz nie ma, ze oczekuję na członkostwo, a nie byłam informowana o odrzuceniu propozycji, wiec o co kaman? Ale i tak sie "zglosilam" jeszcze raz a jak !
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
wiem, że to bedzie troche OT, ale ja kiedys zgłosiłam kandydature o czlonkostwo i czekam wszystko ok, a teraz patrze i juz nie ma, ze oczekuję na członkostwo, a nie byłam informowana o odrzuceniu propozycji, wiec o co kaman? Ale i tak sie "zglosilam" jeszcze raz a jak !
Nikt nie było o tym informowanyy, i nie musiał być. Poza tym z tego co wiem nie szukaja nikogo
Nie mają obowiązku informować cię o czym kolwiek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum