Nikt nie było o tym informowanyy, i nie musiał być.
Może coś źle zrozumiałam, z resztą mniejsza o to. Wg. mnie jest to nie fair, że nie zostanę poinformowana chociażby "nie szukamy nikogo" bo z tego co zdążyłam wyczytać to pisało, że zostaniesz poinformowany o podjętej decyzji, czy coś takiego :p aż sprawdzę jeszcze.
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Jeżeli jest informacja na PW, że chcesz my modem to wtedy dostajesz odpowiedź. Nie widzę sensu odpowiadania każdemu, kto tylko wyśle zgłoszenie do Grupy, bez napisania PW do jednego z Adminów (gdyby teoretycznie było 200-300 zgłoszeń, to każdemy wysyłać to masakra).
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
W sumie nie wzielam pod uwage tego, ze zgloszen moze byc az tyle. Widocznie masz racje co jest oczywiste. Tylko teraz wniosek taki: mam napisac na PW, bo inaczej z tego zgloszenia, jest zadne zgloszenie, hm? Przynajmniej tak to zrozumialam
P.S. Nie to, zeby PW bylo problemem, jakby co, ale nie sadziłam, ze jest az tylu chetnych.
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-24, 14:20
Wysłałam sms-ka i teraz czekam na dołączenie do grupy Vip-ów Ludziska 1.22 zł to na prawdę nie jest majątek, a myślę, że warto wesprzeć tak sympatyczne forum taką symboliczna kwotą
Niedługo prawdziwymi VIPami beda ci ktorzy nie sa VIPami i nie wyslali smsa Bo bedzie wiecej VIPow niz normalnych uzytkownikow To sie jednak troche mija z celem Raczej zamiast znaczka VIP powinno byc ze wspiera forum czy cos takiego albo sponsor czy bezinteresowny dawca.
No wiesz przez te przerwy w odcinkach to sie czlowiek nudzi tym bardziej ze teraz tyle wolnego w szkole przez testy gimnazjalne 3 klas i swieta w maju Z tego wszystkiego pomyslalem ze sobie WIPa zrobie i to za free Tylko teraz dajcie mi dostęp do działu dla VIPów bo tego w paincie juz nie dam rady zrobic
Lesiu myślę ,że w twoim szeroko pojętym interesie jest wykasowanie "fałszywego " napisu VIP spod xsywki. Jeśli tego nie zrobisz do końca dnia myślę, że zostaną wyciągniete konsekwencje.
Matt
Ale ja wcale nie chce tego V.I.P tylko tak dla jaj sobie wpisalem i chyba wróce do starego avataru bo moje zdjęcie na nartach nie bardzo do Lost pasuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum