Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-30, 21:47
Kuaxam Enixlman, Ta strefa (było już mówione ) jest (można tak powiedzieć ) założona po to by wspomagać serwer. Każdy kto wyśle eska, coś tam pomaga. (Ja tego eska wysyłam co miesiąc. oczywiście jesteś vipem jak wyślesz raz. Zawsze więcej kasy na serwer, jak kilka razy wyślesz ) jakie są korzyści? Hmmm... oto one:
1.zznaczek z napisem VIP pod podpisem
2. Kolorek
3. odbywają się tam konkursy
4. Można pisać o zmianach, które chcielibyście zaprowadzić na forum
Ja na twoim miejscu bym wysłała. Wkońcu to nie jakaś wielka kwota, a wspomoŻeSZ serwer (no i masz znaczek i kolorek)
Oczywiście ja cię nie namawiam. Żeby później nie było, że ja jakaś naciągaczka.
//by mrs D
Błąd jest po twojej stronie, bądź po stronie Twojego operatora. Numer jest jak najbardziej prawidłowy.
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-09-08, 21:10
O ile się nie mylę, jeśli wyślesz smsa to wspomożesz serwer
Z resztą poczytaj wcześniejsze posty.
1.22zł to nie majątek także zachęcam do wysłania eska
Pozdrawiam
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Ostatnio zmieniony przez Ne0 2006-09-08, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum