W dziale planujemy przeprowadzać konkursy, sondy itp (bardzo możliwe, że z nagrodami), własną twórczość, a także serial humorystyczny robiony przeze mnie (przerobione odcinki Losta). Z czasem będą też inne atrakcje.
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
W dziale planujemy przeprowadzać konkursy, sondy itp (bardzo możliwe, że z nagrodami), własną twórczość, a także serial humorystyczny robiony przeze mnie (przerobione odcinki Losta). Z czasem będą też inne atrakcje.
chyba nie satysfakcjonuje. Jeżeli chcecie bym wysłał smsa to musicie trochę jaśniej przedstawić to, co jest w tej strefie.
I jeszcze jedno: jeden sms to dostęp na jaki okres czasu?
Strefa VIP dostępna poprzez SMSa Wyślij SMS o treści AT.YTGC.1 na numer 7168. Koszt przesłania wiadomości SMS to 1,22zł brutto. Usługa SMS dostępna w sieciach Era, Orange, Plus GSM. Serwis SMS obsługiwany przez AllPay.pl Właściciel: XtatiC alibipl@o2.pl Po wysłaniu smsa napisz PW do XtatiC z twoim numerem telefonu, w celu weryfikacji i dodania do Grupy!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum