Wysłany: 2006-07-19, 12:01 Uwagi do działania forum
Mam maleńką prośbę.
Czasami gdy już napisze cały tekst to chciałbym go "podrasowac" typu:
kawałek tekstu boldem, italic'iem, albo zmienic rozmiar, kolor, wstawic w srodku wypowiedzi linka, albo grafę etc etc.
Ale jak wstawię kursor w wybrane miejsce i kliknę na klawisz funkcyjny "B" "i" "Code" "URL" to wrzuca mi to na koniec tekstu a nie tam gdzie zaznaczyłem kursorem...
Czy jest niezerowe prawdopodobieństwo na upgrade? Jesli to KUUUPA roboty to nie chciałbym nadwyrężać intelektualnie szanownego naczelstwa, ale jakby sie dało to bylbym wdzięczny (moze i nie tylko ja) bo nie trzeba by sie tak gimnastykowac przy pisaniu wypowiedzi
Jeśli można ludzi u władzy tego forum zapytać, to mam pewien problemik. Otóż kiedy piszę np. streszczenie odcinka czy też tekst piosenki, to po napisaniu, wiadomo , klikam 'Wyślij'. A na monitorze ukazuje mi się komunikat 'Zaloguj się'. I to mimo tego, że tuż przed pisaniem posta się zalogowałam (logiczne). Wydaje mi się, że to przez to, iż taka wypowiedź jest przydługawa, ale w końcu inni użytkownicy piszą po kilka tekstów naraz (chyba nawet bez dodawania) i one widnieją, mam nadzieję, bez usterek...
_________________ Żyj, oglądaj ''Zagubionych'', słuchaj muzyki i pozwól żyć innym...
Myśl (prze)twórcza
problem tkwi myśle w twoim explorerze. Nie powinnaś mieć takich sytuacji jak długo jesteś na forum i coś robisz na nim. Porponuje tak jak robi większość userów przydługawe posty pisać w notatniku a potem przekleijać. Nie mogę dać gwarancji że to nie coś na forum gdyż nie jestem adminem ale wydaje mi się iż to twój explorer. Spróbuj używać Opery lub Firefoxa.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-28, 19:26
Ja mam firefoxa i jest tak samo, także to nie jest kwestia przeglądarki. Ironka Maidenka, moja rada jest taka : przed wysłaniem wiadomości zaznacz tekst a potem, tak na wszelki wypadek go skopiuj i dopiero później wysyłaj
Powód:
Po 900 sekundach (15min) forum automatycznie wylogowuje (konczy się sesja) osoby które nie przegladają go czynnie tylko np. piszą posty czy po prostu mają włączoną jakąs strone i ją czytają.
Rozwiązanie:
Skopiowac text przed wysłaniem i jesli wyswietli sie komunikat do ponownego logowania zalogować sie i wysłać wiadomosc ponownie
Chciałem poruszyc taki problem a mianowicie kiedys dostałem bana używająć Opery...
Potem bana mi usunieto a ja nadal nie moge wejsc na Forum przez Opere tylko musze przez Firefoxa lub Explorera...
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
_________________ [Szukaj] - Najpierw przeszukaj forum potem pytaj
[Regulamin] - Przeczytaj to ! a unikniesz ostrzeżen.
[Linki] - CAŁY DZIAŁ z linkami do 1 i 2 sezonu.
[Prywatna Wiadomość] - Piszcie jeśli chcecie zmiany nicka, w sprawie ostrzeżen i w innych sprawach związanych z administracją forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum